Get Smart!!!!

ο Steve Carrel και η Anne Hathaway σε σκηνές δράσης!!!!



Μια καλή επιλογή για τους λάτρεις της κωμωδίας είναι η νέα ταινία Get Smart, σε σκηνοθεσία του Peter Segal .  Πολύ σωστά επιλεγμένο cast με πρωταγωνιστές τους Steve Carrel, Anne Hathaway και Dwayne Johnson σε ρόλους πρακτόρων. Η ιδέα της ταινίας είναι καλή με τον ευφυέστατο αναλυτή της μυστικής υπηρεσίας “Τάξη” Max Smart (Steve Carrel) να αναλαμβάνει καθήκοντα πράκτορα με απώτερο σκοπό τη διάσωση του κόσμου από την τρομοκρατική οργάνωση “Χάος”. Βοηθός του είναι η πράκτορας 99 (Anne Hathaway) της οποίας η πραγματική ταυτότητα μένει κρυφή. Ο νέος όμως πράκτορας 86, Μax Smart, αν και κάνει επιτέλους το όνειρο του πραγματικότητα, δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος για μια τέτοια αποστολή. Η εξυπνάδα του λοιπόν είναι το μόνο του όπλο. Ο ανταγωνισμός μεταξύ αυτού και της πράκτορος 99 είναι μεγάλος, με ξεκαρδιστικές ατάκες μέσα στους διάλογους τους. Σύντομα βέβαια καταλήγει σε αλλού είδους συναισθήματα.

Τα εφέ της ταινίας είναι καταπληκτικά με αεροπλάνα να καταδιώκουν αυτοκίνητα, πτώσεις με αλεξίπτωτα και πολλά περίεργα gadgets. Η ταινία από την πλοκή μέχρι και την μουσική της θυμίζει κάτι από James Bond στην πιο χιουμοριστική και ανάλαφρη πλευρά του.

Η ταινία απέσπασε πολύ καλές κριτικές και συνολικά τα κέρδη της έφτασαν τα  230,685,453 δολάρια. Ιδανική για όσους προτιμούν τις έξυπνες ατάκες και χιούμορ με μετρό.

Σχολιάστε